Skip to main content

Penghujung Sem 5


Assalammualaikum...
urm saje je letak pic kat sebelah ni, mcm best jer...pe la macam bese hujung2 sem ni banyak la assignment, test dan presentation menanti...
tapi rase cam down pon ade gak atas sebab2 tertentu..biarlah aku je yang tahu...






Video ni pulak
sebenrnye time kgo tapi da di adaptkan untuk asignment kitorang untuk teamwork..huhu dorang tak tau pon...biarlah..rahsie...ni just part of the role play..nak letak byk2 tak larat la nak upload...nak mengedit benda alah ni lah buat aku demam 3 hari..aduhai...entahler resultnye takde la hebat sangat...tapi bole la bagi amatur macam aku ni...urm tapi comment dr lecturer lak wat down...sebab ada part dalam video cakap tak kuat...yang ade muzik ok ler...



Ni video time eksen2 cari target untuk proghram...huhu...macam pe tah ....

Comments