Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2017

Wkf22 punya cerita

Cerita volunteer WKF

Asalnya memang dah tak nak join dah sebab dah join 2 kali masa festival ke 20 & 21. Jadinya masuk yang ke 22 ni,  kira kali ke3 lah.kali pertama jaga Asean,  kali ke2 & ke3 jaga international

Mood nak ambil gambar tak berapa sangat sebab * asyik hujan aje * terjebak je join kali ni. Haha. Ini yang terakhir lah join.  * sebab takde hati😍 nak amik gambar,  nak edit gambar dan apa2 lah.
* mental stress aka putus asa.

Pernah rasa bila kita terlebih mencuba,  tapi akhirnya sesuatu benda tu tak selesai2 satu masa tu rasa kecewa dan putus asa..

πŸ˜‚ betul lah kata someone
Saya dah tak nak letak apa2 harapan dah..  

2pilihan jodoh

Kalau bukan berjodoh dengan manusia..
Berjodoh dengan kematian lah jawabnya..
Tengok lah mana yang diizinkan Tuhan dulu Sekian.. 😌 Stop asking me the "soalan cepu emas " Stop tagging me as your example to entertain people

And Thank you for your concern