February 2017 - corEtan akAsHah

Monday, February 27, 2017

Wkf22 punya cerita
February 27, 20170 Comments
Cerita volunteer WKF

Asalnya memang dah tak nak join dah sebab dah join 2 kali masa festival ke 20 & 21. Jadinya masuk yang ke 22 ni,  kira kali ke3 lah.kali pertama jaga Asean,  kali ke2 & ke3 jaga international

Mood nak ambil gambar tak berapa sangat sebab
* asyik hujan aje
* terjebak je join kali ni. Haha. Ini yang terakhir lah join. 
* sebab takde hati๐Ÿ˜ nak amik gambar,  nak edit gambar dan apa2 lah.
* mental stress aka putus asa.

Pernah rasa bila kita terlebih mencuba,  tapi akhirnya sesuatu benda tu tak selesai2 satu masa tu rasa kecewa dan putus asa..

๐Ÿ˜‚ betul lah kata someone
Saya dah tak nak letak apa2 harapan dah..  

Reading Time:

Saturday, February 04, 2017

2pilihan jodoh
February 04, 20170 Comments
Kalau bukan berjodoh dengan manusia..
Berjodoh dengan kematian lah jawabnya..
Tengok lah mana yang diizinkan Tuhan dulu
Sekian.. ๐Ÿ˜Œ
Stop asking me the "soalan cepu emas "
Stop tagging me as your example to entertain people


And
Thank you for your concern

Reading Time:

st

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.