Google+ Followers

Cd I love Rasulullah

Hari ini tambah koleksi cd HH..
Hari tu da order 23 Mac 2015, dapat respon yg boleh la dikira cepat.tp lg laju dulu masa beli dgn kak anis.haha pastu lmbt sikit lah buat byrn dlm 26hb sbb bz sgt dgn keje + blaja.. dan hari ni 3 April cd sampai rumah.. 
Ha gitu citer dia. cuma tak kesah la tu janji da sampai cdnya dan siap pakej dapat free gift lg single album dia yang jodoh berdua tu.Yang paling penting kali ni beli cd brsama sign HH yang jelas.. hmm cover purple sign kaler hitam..purple lagi cantik...favourite kaler selain merah..ha camni baru betul. penambahbaikan yang bagus. haha rasa mcm komen keje student lak.. huhu.
InsyaAllah cd ni akan jadi koleksi tambahan dalam kete kashah. sebenarnya album ni x launching lagi.katanya nak launch album ni 20 April.sesuai la dgn tarikh kelahiran Rasullullah.. tetiba teringat satu lagu nasyid masa zaman sekolah dulu
Malam isnin subuh yang indah
Dua belas rabiul’awal yang cerah
Dua puluh april tahun gajah
Lahirlah zuriat dan syahadah

nak review pasal album ni..tak bole lagi sebab xdengar lagi lagu ni..nanti la da dgr update balik post ni.tu je la. da takde citer best

Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.