Posts

Showing posts from April, 2015

Cd I love Rasulullah

Image
Hari ini tambah koleksi cd HH..
Hari tu da order 23 Mac 2015, dapat respon yg boleh la dikira cepat.tp lg laju dulu masa beli dgn kak anis.haha pastu lmbt sikit lah buat byrn dlm 26hb sbb bz sgt dgn keje + blaja.. dan hari ni 3 April cd sampai rumah..  Ha gitu citer dia. cuma tak kesah la tu janji da sampai cdnya dan siap pakej dapat free gift lg single album dia yang jodoh berdua tu.Yang paling penting kali ni beli cd brsama sign HH yang jelas.. hmm cover purple sign kaler hitam..purple lagi cantik...favourite kaler selain merah..ha camni baru betul. penambahbaikan yang bagus. haha rasa mcm komen keje student lak.. huhu. InsyaAllah cd ni akan jadi koleksi tambahan dalam kete kashah. sebenarnya album ni x launching lagi.katanya nak launch album ni 20 April.sesuai la dgn tarikh kelahiran Rasullullah.. tetiba teringat satu lagu nasyid masa zaman sekolah dulu Malam isnin subuh yang indah Dua belas rabiul’awal yang cerah Dua puluh april tahun gajah Lahirlah zuriat dan syahadah
nak revie…