Skip to main content

psikologist..jadi ke?

smentara ade line free lagi ni...just nak share something..

sume orang pernah lalui saat camni kan..
confuse dgn diri sendiri..mungkin dalam masa yang sama kekeliruan tu bole menyebabkan kita wat decision yang salah...terikut2 dengan perasaan...aduhai cakap pasal perasaan la pulak...ni yang payah ni..sebab silap2 haribulan jadi perasan..

urm kita abaikan je pasal tu..berbalik pada tajuk confuse pada diri sendiri tadi..macam mana kita boleh tak kenal diri kite sendiri..org kata tak kenal maka tak cinte..so maknenya kite tak cinte kan diri kite ke?alahai kuar bab cinte la plak kan...ni lagi satu topik sensitif..malas nak citer panjang..kite skip pasal tu..heheh ( kalu artis die ckp no comment)

apa-apa pon kalu dari psikologinyer, kita takkan tahu apa kekuatan dan kelemahan yg ade pada diri kite, tp kite bole cungkil bakat yang ada pade diri kite,,..kadang2 org lain akan perasan sebenarnya kita ade kebolehan tu, so pandai-pandailah ringankan mulut bertanya..ha ni pon satu kena pilih sape yang kite nak tanya tu,,,bukan kaki ampu..kalu dapat shbt baik kite..biasenye org yang dkt ngan kite perassan apa kekuatan n kelemahan kiter..sama2 la kita gunakan peluang pada bakat kite dan perbaiki kelemahan yang kite ade tu...

Comments