Posts

Showing posts from October, 2013

cubaan pertama: quote with artwork

Image
cubaan pertama menggabungkan puisi bersama gambar tak lupa bawa sekali preve kesayangan nak ajar preve berpuisi jugak..  bole gitu?
komen untuk cubaan pertama ni: agak complicated di situ..  tulisan sepatutnya lagi timbul ni gambar plak lebih-lebih
mcm ada yg tak kena tak tahu kenapa asik tema hijau je mungkin dah terbawa-bawa dengan tema projek & interpretasi inovasi hijau dalam pelancongan
so entry kali ni bertemakan  inovasi hijau dalam coretan
p/s: wet shoes 4 pasang kat atas tu beli saing kat jb tapi malangnya kasha punye sebelah da hilang dalam tasik tu.. aptb.. 

Sekitar Project Presentation Jun 2013

Image
BUP 6: Perangkap Nyamuk 
DUP6B: FLOKINA
DUP6A: Perangkap Minyak
BUP6: Dynamo Charger
DUP6B: WARMOSOCK 
DUP6A: Belonkak
DUP6C: Safety Jacket
BUP5: Speedy Cleaner