Google+ Followers

cubaan pertama: quote with artwork


cubaan pertama menggabungkan puisi bersama gambar
tak lupa bawa sekali preve kesayangan
nak ajar preve berpuisi jugak.. 
bole gitu?

komen untuk cubaan pertama ni:
agak complicated di situ.. 
tulisan sepatutnya lagi timbul
ni gambar plak lebih-lebih

mcm ada yg tak kena
tak tahu kenapa asik tema hijau je
mungkin dah terbawa-bawa dengan tema projek & interpretasi
inovasi hijau dalam pelancongan

so entry kali ni bertemakan
 inovasi hijau dalam coretan

p/s: wet shoes 4 pasang kat atas tu beli saing kat jb tapi malangnya kasha punye sebelah da hilang dalam tasik tu.. aptb.. 


Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.