Google+ Followers

feeling cikgu-cikgi

-Dah lama tak post kat blog ni. sebab setiap kali sibuk tu la nak dok update blog..sebab tu orang ingat kita ni ada je masa lapang.. sebab selalu bertentangan dengan orang lain.
- jarang pakai name tag masa gi keje.. masa mintak keje bukan main name tag siap blazer lagi. tapi bila nak gi majlis rasmi ke apa baru sibuk nak pakai name tag.pastu start la mencari smbil nyanyi...'name tag kat mana? name tag kat mana? haha bila pakai terus feeling macam cikgu. ye la cikgu kan, gi memana pon tak tanggal name tag tu pada hari bertugas.
- tak suka pakai cermin mata. tapi rabun silau. bila da berair mata ke merah mata baru sibuk nak cari cermin mata. pastu cermin mata tertinggal kat rumah. hehe.paling teruk kalau suasana bilik tu pakai lampu kaler kuning..adohai memang seksa.. atau masa kena buat spreadsheet..masa dok mengadap komputer dan paling seksa bila kena drive malam. bila la nak ada driver utk tlg drive malam ek?
-suka sibuk keje orang.keje sendiri tak buat.. last2 kena withdraw..haha.ni paling tak bole blah.. malas komen banyak.
- nampak  x bila tangan dikepala bila bergambar..tu maknamya tgh memikirkan benda lain..arggh.. sakit kepala hanya Tuhan je yang tau. tolong doakan yg baik2 untuk cabaran ini
-gambar hiasan dunia..pinky girls.. baju rewang 

Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.