Posts

Showing posts from March, 2015

feeling cikgu-cikgi

Image
-Dah lama tak post kat blog ni. sebab setiap kali sibuk tu la nak dok update blog..sebab tu orang ingat kita ni ada je masa lapang.. sebab selalu bertentangan dengan orang lain. - jarang pakai name tag masa gi keje.. masa mintak keje bukan main name tag siap blazer lagi. tapi bila nak gi majlis rasmi ke apa baru sibuk nak pakai name tag.pastu start la mencari smbil nyanyi...'name tag kat mana? name tag kat mana? haha bila pakai terus feeling macam cikgu. ye la cikgu kan, gi memana pon tak tanggal name tag tu pada hari bertugas. - tak suka pakai cermin mata. tapi rabun silau. bila da berair mata ke merah mata baru sibuk nak cari cermin mata. pastu cermin mata tertinggal kat rumah. hehe.paling teruk kalau suasana bilik tu pakai lampu kaler kuning..adohai memang seksa.. atau masa kena buat spreadsheet..masa dok mengadap komputer dan paling seksa bila kena drive malam. bila la nak ada driver utk tlg drive malam ek? -suka sibuk keje orang.keje sendiri tak buat.. last2 kena withdraw..h…