Google+ Followers

jerebu di pasir gudang

teruk jugak indeks udara kat pasir gudang mencapai 190 ipu.. ni la jadinya..
bau macam ada org bakar sampah kat luar tu
kalau kurg minum air, maka semua doktor kat pasir gudang ni sibuk tak lama lagi..


Share:

terUji lagi..

Hikayat Preve & tuannya..

Sekali lagi entry berkenaan dgn makhluk besi silver ni.. 2 hari bercuti rehat, naik2 cuti nasib kurang baik menimpa. Kebetulan plak hari tu, memandu buka tingkap, sebaik tiba pintu pagar politeknik bukan disambut kompang ke apa ke? bersambut bunyi tayar ..mcm ada benda tersangkut.. haish da rase lain macam da masa tu.. rupanya amik ko, skru test pen patah lebih kurg 7cm da tembus bahagian tayar kat tepi tayar.. da xdpt diselamatkan da tyrnye.. kena tkr baru.. tampal pon xmenjadi.. melayang lagi duit nye.. haish




Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.