Google+ Followers

ijazah kelas pertama sblm 2010 tetap dihargai-ptptn

kalau benar bagai dikata.. Alhamdulillah.. bestnya.. klu sebelum ni x tergolong dlm syarat2 pengecualian... skrg dapat pon.. xsia2 usaha slema ni.

tweet ngan Menteri Pengajian Tinggi

Kosmo! Online - Terkini

update: lupa nak update..
memang berjaya dapat pelepasan ptptn degree tu..wee
seawal 4 pagi kasha dan dayah bergerak ke shah alam untuk dapatkan cop pengesahan counselor uitm kat sijil kita. siap terus shoot ke kaunter ptptn kat KL Sentral.
So sekarang ini bayar yang diploma aje lah. lagi 7K nak setel



Share:

Seni interpretasi dalam kelestarian sumber alam


Penghujung Selatan Tanah Besar Asia

Penghujung selatan diberi nama,
Konservasi bakau taman negara,
Tanjung Piai tempat ternama,
Menjadi sebutan diluar negara. 


On-site interpretation

Antara kaedah interpretasi yang menarik perhatian pengunjung. Kalau kebiasaannya, "Jagalah kebersihan, Cintai alam sekitar, dan konvensional papan tanda, Tg. Piai mengambil inisiatif mengetengahkan bahasa Malaysia dalam interpretasi ayat untuk mendidik pelancong secara tidak langsung. 
Share:

Man Sewel Datang KL


Jalan2 gi jusco tebrau,
Dapat jugak tengok movie,
ada plak kwn nak merayau,
Man Sewel jd penghibur diri,


Dalam pada semua org sibuk tgk international movie, sibuk gak nak tgk citer Man Sewel Datang KL ni. Apa de hal nak segan sgt tgk citer berbahasa Melayu ni, support sikit industri tempatan. Cewahhh.hehe.

Antara tag line yg ada dlm filem ni,
"Citer sini abis sini je la ekh"

Lagu yg jadi trademark si 'Shuib' lak,
"Bawalah a a aku pergi"

Boleh layan gak citer ni ngan Pn. Nadzlin kite, layan je dok dlm tu. rmi gak yg tgk, gelak pon rmi. tp cm bese la, citer memg boleh diramal. hahah.

K la posting kali ni lebih pd hiburan semata2.. yg pasti pantun tu ttp ada, sastera katanye. 'k bye' (pinjam tag line izah)

Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.