Google+ Followers

yuhooo

Semester baru da bermula..tup2 da minggu ke-3 rupenyer..
macam2 da jadi wpun da 3 minggu bermule..
n for this sem, i'm not be able 'cuci mata' anymore..huhu
n becoz of that make it so bored..
hope i'll get something attracted me in the future..

musim org mengamuk?
huh..diorang ingat diorang je ble mengamok..
i'm also can lor..
so what?
n maybe they br tersedar dr tidor kot...
banyak sangat bermain dengan api, sampai lupe minyak tanah tu ada di tangan orang len..
huh watever la....
hope Allah bagi aku kesabaran yang tinggi..

paling xbest result x lepas dekan lak...
buty alhamdulillah la sbb still 3 pointer above..
kire timbalan dekan la..tp tak de lak angrah timb dekan..haha
n independent study ble lak supervisor ngan dekan..
insya Allah bole kot...

tp best gak blom masok sem baru dapat 2 pasang kasot baru hak2
tu pon sebab kaki tak baper best lagi
tak pasal2 kena beli guard kaki lak..
urm tu pon satu hal kaki da macam ni
bole lak dak2 ni ajak gi nek ledang agi
isk3 apa tak serik ke aku da gi dolu
menyusahkan diorang..?memang question mark betol la...
Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.