Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2009

yuhooo

Semester baru da bermula..tup2 da minggu ke-3 rupenyer..
macam2 da jadi wpun da 3 minggu bermule..
n for this sem, i'm not be able 'cuci mata' anymore..huhu
n becoz of that make it so bored..
hope i'll get something attracted me in the future..

musim org mengamuk?
huh..diorang ingat diorang je ble mengamok..
i'm also can lor..
so what?
n maybe they br tersedar dr tidor kot...
banyak sangat bermain dengan api, sampai lupe minyak tanah tu ada di tangan orang len..
huh watever la....
hope Allah bagi aku kesabaran yang tinggi..

paling xbest result x lepas dekan lak...
buty alhamdulillah la sbb still 3 pointer above..
kire timbalan dekan la..tp tak de lak angrah timb dekan..haha
n independent study ble lak supervisor ngan dekan..
insya Allah bole kot...

tp best gak blom masok sem baru dapat 2 pasang kasot baru hak2
tu pon sebab kaki tak baper best lagi
tak pasal2 kena beli guard kaki lak..
urm tu pon satu hal kaki da macam ni
bole lak dak2 ni ajak gi nek ledang agi
isk3 apa tak serik ke aku d…