Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2017

Kipas kete wat hal lagi

Pernah dengar tak ayat ni
kipas susah mati Tapi kete kita bukan masalah tu
Masalah kipas tak nak hidup Temperature naik
Dah kali kedua tau jadi
Sebelum ni hantar proton siap tow lagi sebab temperature dah naik
tak berani dah nak bawa dengan berasap2 tu

Kali ni pulak
Bila aircond hidup kipas jalan
Bila matikan aircond kipas mati Temperature naik
Jadi kita bawa je la kete dengan aircond Die stabil sikit tp xlama
Sambil tu balik rumah dulu
fikir2 nak rujuk masalah ni kat proton ke bengkel biasa
Ikut pengalaman pertama aritu,  da takde waranty.. So kita try bengkel biasa aje lah
bawa bengkel lagi manja dia.. tak nak bergerak langsung kipasnya
nak kena ketuk2 sikit baru bergerak

Bersedialah kasha
Ada yang bakal dikorbankan untuk kete
Cuma jumlahnya tak tau berapa
Dalam nangis ke ketawa
Kerana terpaksa aku relakan jua
Haha sabar je lah
Katanya, kena tukar motor fans esoknya kata dia tukar suis fans skali
300+ 180 =480
babai
Kete pertama ni lain macam Asal tinggal jr macam-macam sakitnya.…