Google+ Followers

Kipas kete wat hal lagi

Pernah dengar tak ayat ni

kipas susah mati

Tapi kete kita bukan masalah tu
Masalah kipas tak nak hidup
Temperature naik

Dah kali kedua tau jadi
Sebelum ni hantar proton siap tow lagi sebab temperature dah naik
tak berani dah nak bawa dengan berasap2 tu

Kali ni pulak
Bila aircond hidup kipas jalan
Bila matikan aircond kipas mati
Temperature naik
Jadi kita bawa je la kete dengan aircond
Die stabil sikit tp xlama
Sambil tu balik rumah dulu
fikir2 nak rujuk masalah ni kat proton ke bengkel biasa

Ikut pengalaman pertama aritu,  da takde waranty.. So kita try bengkel biasa aje lah
bawa bengkel lagi manja dia.. tak nak bergerak langsung kipasnya
nak kena ketuk2 sikit baru bergerak

Kedai deret kolej komuniti

Bersedialah kasha
Ada yang bakal dikorbankan untuk kete
Cuma jumlahnya tak tau berapa
Dalam nangis ke ketawa
Kerana terpaksa aku relakan jua
Haha sabar je lah

Katanya, kena tukar motor fans
esoknya kata dia tukar suis fans skali
300+ 180 =480
babai
Datang balik pk6.45 rupanya tak dapat bawa balik..  Die nak check in sana semalam.. 😝
Kete pertama ni lain macam
Asal tinggal jr macam-macam sakitnya.. 
Ni tinggal 4hari je kot gi Melaka
Haish manja betul
Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.