Posts

Showing posts from November, 2015

Kenapa pakai jam belah kanan?

Image
Kita pakai jam belah kanan.. maybe 50% daripada apa yang ditulis kat belah tepi tu betul kot. Haha da lama tak pki jam.. tak jumpa lagi jam yang selesa betul.. tp tetiba jumpa dan cak.. hehe..tp kan mcm tak selesa aje.
Jom kita go through satu persatu..
Pertama:Keras kepala... hmm kjap.. cukup keras tak kepala ni.. nak try hantuk kjap kat dinding..hehe.. utk satu2 benda keras kepala tu penting tau.. huu giler tau.
Kedua:kuat memberontak..hahah kjap eh fkr..haha kuat hentak kaki ada ye.. kot..ms kecik2 dulu kalau tak puas hati.mcm kawat kaki tu.protes ar tu..haha
Ketiga: tak suka diarah: haha ni bertentang ngan SYMP nii. Tak suka pon kena buat jugak.eleh.. apa tak suka.. layan aje la..
Keempat: setia u alls. Haha setia .tu mcm mana ye.. ada cth setia ye.. setia minat Hafiz hamidun smpi skarang..dr zmn diploma dulu smpai skarang.. sampai tahap semua kengkawan geleng kepala je.. hehe.. eleh knapa org lain boleh minat macam2..kita minat satu pon.xbole. 
Kelima:hati kering.. haha susah nak nang…

Meow The Series

Image
Sejak g cat cafe baru2 ni dapat hobi baru la.edit gambo kucing comel.. semenjak dah tinggalkan batu pahat ni, takde bela kucing dah.. ye la klu bela kucing kat kg, pandai2 sendiri la die nak membuang kat tanah kambus sendiri.. siap elok je die duduk depan pintu tak masuk umah pon.. selalu beli makanan die je..
Duduk kat taman leceh nak bela, so kita menumpang kasih kucing orang je. Kat opis pon selalu ada je kucingnya tapi tak comel cenggini.jom tengok ni kat bawah.




Yang bulu kuning ni .nama die edward.kucing sally jugak.. hmm pemalu kucing ni.asal datang je meluru die lari naik tangga atas.. kalah anak dara.hehe.. tapi dah dok tangga tu, main cak2 pulak ngan kita P/s:agak2 berbakat tak kalau buat meow the series comic? Hehe..bkn main berangan