Google+ Followers

Kenapa pakai jam belah kanan?

Kita pakai jam belah kanan.. maybe 50% daripada apa yang ditulis kat belah tepi tu betul kot. Haha da lama tak pki jam.. tak jumpa lagi jam yang selesa betul.. tp tetiba jumpa dan cak.. hehe..tp kan mcm tak selesa aje.

Jom kita go through satu persatu..

Pertama:Keras kepala... hmm kjap.. cukup keras tak kepala ni.. nak try hantuk kjap kat dinding..hehe.. utk satu2 benda keras kepala tu penting tau.. huu giler tau.

Kedua:kuat memberontak..hahah kjap eh fkr..haha kuat hentak kaki ada ye.. kot..ms kecik2 dulu kalau tak puas hati.mcm kawat kaki tu.protes ar tu..haha

Ketiga: tak suka diarah: haha ni bertentang ngan SYMP nii. Tak suka pon kena buat jugak.eleh.. apa tak suka.. layan aje la..

Keempat: setia u alls. Haha setia .tu mcm mana ye.. ada cth setia ye.. setia minat Hafiz hamidun smpi skarang..dr zmn diploma dulu smpai skarang.. sampai tahap semua kengkawan geleng kepala je.. hehe.. eleh knapa org lain boleh minat macam2..kita minat satu pon.xbole. 

Kelima:hati kering.. haha susah nak nangis. Walaupon sedih mcm mana pon situasi.. sbb kita nangis dari hati bukan dgn air mata.. tapiii kalau tgk cite hindustan ke.feeling2.menghayati cite. Tetibe je mencurah2 air mata kalah pelakon dalam tv tu..bole gak nangis.haha

Keenam;garang. Hmm ada yg cakap kita garang..ha ko ni garang sgt la kasha..eh ceh... manja? Oooi hai no komen.

Ketujuh:suka menyendiri? Hmm depend...ada yg tak kna ni.

Kelapan:tlg org dlm kesusahan..kalau mampu bole la tlg.. hehe..sbb kita berpegang pada prinsip ni.. stiap kebaikan yg kita buat tu, satu hari akan dibalas bukan dr org yang sama..tp dgn lancarnya perjalanan hidup kita.. kan? Hmm 

Kesembilan:pendiam..sbb apa.. sbb diam2 kita edit gambo.. hehe menyusun ayat..pegang hp je kejenya..da addicted to hp . Xpon baca novel.. kita kna bawa bekalan isi kesepian ni..bekalan novel ataupon data intrrnet

Ke10:pantang dicabar; cabar apa eh.  Haha depend. 




Share:

Meow The Series

Sejak g cat cafe baru2 ni dapat hobi baru la.edit gambo kucing comel.. semenjak dah tinggalkan batu pahat ni, takde bela kucing dah.. ye la klu bela kucing kat kg, pandai2 sendiri la die nak membuang kat tanah kambus sendiri.. siap elok je die duduk depan pintu tak masuk umah pon.. selalu beli makanan die je..
Duduk kat taman leceh nak bela, so kita menumpang kasih kucing orang je. Kat opis pon selalu ada je kucingnya tapi tak comel cenggini.jom tengok ni kat bawah.
Ni kucing ain. Nama die pyro..Baru 5bulan usia nya.. :)

Ni pulak nama die belle...nasib die baik.. sally jumpa kat kompleks psr gudang masa kecik2..pastu bela bawa balik dan cantik macam ni.



Yang bulu kuning ni .nama die edward.kucing sally jugak.. hmm pemalu kucing ni.asal datang je meluru die lari naik tangga atas.. kalah anak dara.hehe.. tapi dah dok tangga tu, main cak2 pulak ngan kita
P/s:agak2 berbakat tak kalau buat meow the series comic?
Hehe..bkn main berangan


Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.