Google+ Followers

REUNION EX-PJB / PIS

Ni x lama lagi nak wat reunion ngan semua ex-pjb.. hah, hrp dpt jumpe reramai kwn2 lama..haha kekasih x kesampaian ke? haha..xpon musuh2 yg paling disayangi?(hah, ada ke?). Sebenarnya, nama program ni adalah MESYUARAT AGONG AKTIVITI TAHUNAN PERTUBUHAN ALUMNI POLITEKNIK JOHOR BAHRU.

Tapi kan agak2 kalu ltk mcm tu kat banner ats ni.. rmi ke yg nak dtg... dah letak meeting je org da berpinor mata (pening)..haha malas nak dtg.. so better letak reunion, lagi santai kan? haha bosan ar nama majlis je meeting nama perjumpaan je nak panggil mesyuarat..so, better wat reunion kan?  hmm ikut perancangannya lah, ni agenda dlm reunion ialah:

a) Ucapan aluan pengerusi
(kire tuan rumah nak borak2 sikit, ucp tq, xkan la org da penat2 dtg x di alu-alukan, volunteer tu.. hehe.. wahai pengerusi jgn ckp pjg2 ye..hehe)

b) Penukaran nama pertubuhan
(ha yg ini nak selarskan dgn pertukrn nama poli, da poli tkr nama xkan nama pertubuhan x tukar kan? so layan je la.. )

c) Aktiviti tahun 2012
(apa nak buat tahun ni? xkan just xtvt mesyuarat agong je kan? haha.. bosan giler namanye.. so wat la paper cdgn yg sesuai kan.. sape2 yg xdpt hadir time ni, ble dtg utk xtvt akn dtg, insya Allah)

d) Hal-hal lain
(hal-hal lain? haha apa nie? kite tggu je la harinye..)

nak citer sikit.. time hr yg sama nampaknya kena kuar masuk le ni sbb dlm masa yg sama ade wat seminar ngan class..harap seminar ni berjaya la. sebab first time jadi penyelaras n try organize seminar. harap Allah permudahkan semua.. Dari xde penceramah, jadi lebih2 plak.. anyway thanks kat yatie, aida, ani, ngan dayah yg sudi jd penceramah jemputan.

n paling xbest sekali, niat di hati nak gi rumah kwn lama yg akan menamatkan zmn bujangnya kat lok heng terbantut..huu :(.. xpe la..mengharapkan terbaik buat mereka.. sSELAMAT PENGANTIN BARU ye IRYANTI & MOHD NOH.


Share:

Ertinya ikhlas..




Ikhlas itu sukar ditafsir,
Memberi tanpa meminta ibarat si fakir,

Ikhlas itu bukan untuk dipuji,
Dijulang orang ke sana ke mari,

Ikhlas memberi menambah bakti,
Menuju rahmat Ilahi,

Biar ikhlas itu tersimpan rapi,
Usah dirakam, dikalung anugerah insani,

Ikhlas hati membina rohani,
Belajar untuk sedia memberi,

Memohon pada Ilahi,
Agar sentiasa berbakti seikhlas hati,
Semaikan niat sesuci murni untuk insani,
Yang pernah terpahat dalam nurani,
Biar cuma seketika nanti,
InsyaAllah dikekalkan, mohon diberkati...

Nukilan:akashah kassim 12.25 am, waktu Malaysia
Share:

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

akaSHa. Powered by Blogger.