Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

aktiviti berbasikal

Milik siapakah cermin mata ini
sekali lagi berbasikal setelah sekian lama tinggalkan. tengok basikal kita.. siap ada bakul lagi.. cik iza kiTA cam bese la beskal kecik sesuai dgn ktinggian die..

List item untuk tahun ni..

Biasanya orang wat list item ala2 azam tahun baru ni awal tahun, tapi ni saje je nak wat skrg ni.. kenape? sebab mungkin mood tu baru nak dtg time ni nak citer.. nak wat camana.. haish

1. Kamera (konon2 nak water proof la) tp xnak yg besar gabak macam DSLR tu.. susah bwk..
2. Tafsir Quran ( teruk sgt la kasha ni, nak memilh tafsir quran pon susah .. haish)
3. Handphone baru ( gile skrg ni, handphone mahal2.. xtau la mcm mana org boleh kejar teknologi ni)
4. Bag pack ( bag pack skrg ni da x elok zip tu, so kena la ganti baru.. da la asik kena camping tiap2 sem)
5. Wet shoes ( hr tu da beli tp da terkubur kat hutan bandar jb tu.. jenuh ar setiap kali kuar nak beli kasut)

tu je la kot buat masa ni..