Posts

Showing posts from May, 2009

SELAMAT DATANG KE ALAM WARISAN

pucuk lakum selera lakum

lidah kau berkata
lidah kau kelu
hati kau berkata
hati kau hancur
tangan kau menggapai
tangan kau terkapai
kaki kau melangkah
kaki kau slangkah
kututup tapak tangan kiri aku...bismillah
selamat datang ke alam warisan
dalam warisan ini
tiada ketakutan kerana
yang aa hanya keberanian
kerana yang ada hanya kasih sayang'
dendam yang x sudah


ini antara bait bicara en.norazam masa kursus fasi yang smpat di salin, prgh 5,6 kali dia baca still tak penuh gak tangkap...ingat kan nak mintak ngan die pas abis, tgk2 dia da xde...laju gak die menghilang...


Berakhir sudah sem 5

Image
bismillahirahmanirrahimm...
hehe diam tak diam da penghujung pon sem 5..cam tak caye jer...
paper 6 subjek layan je la kan sem ni..haha..tp sem ni pon byk gak menyusahkan org len..
tak best gak tu...sory pada sape yg disusahkan...nanti raya mintak maaf lagi ekh..
kita face to face minta maaf..hehe tu pon kalu panjang umur...

n hope sem ni nye result bole improve la sikit..wpun agak susah sikit...
at least lepas dekan cam sem lepas best gak...
hehe..dapat serumah naik pentas lagi cam sem lepas...
insya Allah..da usah

urm best nyer kan...insya Allah kalu dapat tersenyum lagi bonda dan ayahnda kat kampung tu...
hehe kan best tu...hehe cayok2...

tp dlm pada tu byk gak bende yg tak best tok sem ni...
-ada ke jam baru beli rosak sia2 je bercalar sebab advance nye hal...
-lagi satu kasut hitam hancur dek program tu...
-no comment la pasal tu..x ble ckp lelebih...
- urm ade lagi satu hal yg tak setel2 lagi smpi skrg..maybe tak payah disetelkan kot...agknye la

mende la mengarut sorg2 ni..k la...tu ar coretan …