Skip to main content

Berakhir sudah sem 5

bismillahirahmanirrahimm...
hehe diam tak diam da penghujung pon sem 5..cam tak caye jer...
paper 6 subjek layan je la kan sem ni..haha..tp sem ni pon byk gak menyusahkan org len..
tak best gak tu...sory pada sape yg disusahkan...nanti raya mintak maaf lagi ekh..
kita face to face minta maaf..hehe tu pon kalu panjang umur...

n hope sem ni nye result bole improve la sikit..wpun agak susah sikit...
at least lepas dekan cam sem lepas best gak...
hehe..dapat serumah naik pentas lagi cam sem lepas...
insya Allah..da usah

urm best nyer kan...insya Allah kalu dapat tersenyum lagi bonda dan ayahnda kat kampung tu...
hehe kan best tu...hehe cayok2...

tp dlm pada tu byk gak bende yg tak best tok sem ni...
-ada ke jam baru beli rosak sia2 je bercalar sebab advance nye hal...
-lagi satu kasut hitam hancur dek program tu...
-no comment la pasal tu..x ble ckp lelebih...
- urm ade lagi satu hal yg tak setel2 lagi smpi skrg..maybe tak payah disetelkan kot...agknye la

mende la mengarut sorg2 ni..k la...tu ar coretan wat hujung sem ni...
tunggu next sem lak...haha

Comments

  1. beznye..da nak abis..
    saye bru nak msk asasi..huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

:) tinggalkan komen yang molek2.. Eleh takkan baca aje.. Nampak benor stalker..