Wkf22 punya cerita

Cerita volunteer WKF

Asalnya memang dah tak nak join dah sebab dah join 2 kali masa festival ke 20 & 21. Jadinya masuk yang ke 22 ni,  kira kali ke3 lah.kali pertama jaga Asean,  kali ke2 & ke3 jaga international

Mood nak ambil gambar tak berapa sangat sebab
* asyik hujan aje
* terjebak je join kali ni. Haha. Ini yang terakhir lah join. 
* sebab takde hati😍 nak amik gambar,  nak edit gambar dan apa2 lah.
* mental stress aka putus asa.

Pernah rasa bila kita terlebih mencuba,  tapi akhirnya sesuatu benda tu tak selesai2 satu masa tu rasa kecewa dan putus asa..

😂 betul lah kata someone
Saya dah tak nak letak apa2 harapan dah..  

Comments

Popular posts from this blog

Jom study 5 : kerangka Pengurusan PdP

Bahan PdP: Galerry walk dan place mat

CV grafik versi Kasha plak