Skip to main content

Man Sewel Datang KL


Jalan2 gi jusco tebrau,
Dapat jugak tengok movie,
ada plak kwn nak merayau,
Man Sewel jd penghibur diri,


Dalam pada semua org sibuk tgk international movie, sibuk gak nak tgk citer Man Sewel Datang KL ni. Apa de hal nak segan sgt tgk citer berbahasa Melayu ni, support sikit industri tempatan. Cewahhh.hehe.

Antara tag line yg ada dlm filem ni,
"Citer sini abis sini je la ekh"

Lagu yg jadi trademark si 'Shuib' lak,
"Bawalah a a aku pergi"

Boleh layan gak citer ni ngan Pn. Nadzlin kite, layan je dok dlm tu. rmi gak yg tgk, gelak pon rmi. tp cm bese la, citer memg boleh diramal. hahah.

K la posting kali ni lebih pd hiburan semata2.. yg pasti pantun tu ttp ada, sastera katanye. 'k bye' (pinjam tag line izah)

Comments