ijazah kelas pertama sblm 2010 tetap dihargai-ptptn - corEtan akAsHah

Saturday, June 23, 2012

ijazah kelas pertama sblm 2010 tetap dihargai-ptptn

kalau benar bagai dikata.. Alhamdulillah.. bestnya.. klu sebelum ni x tergolong dlm syarat2 pengecualian... skrg dapat pon.. xsia2 usaha slema ni.

tweet ngan Menteri Pengajian Tinggi

Kosmo! Online - Terkini

update: lupa nak update..
memang berjaya dapat pelepasan ptptn degree tu..wee
seawal 4 pagi kasha dan dayah bergerak ke shah alam untuk dapatkan cop pengesahan counselor uitm kat sijil kita. siap terus shoot ke kaunter ptptn kat KL Sentral.
So sekarang ini bayar yang diploma aje lah. lagi 7K nak setel



No comments:

st

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.