Classtool NAMA GILIRAN - corEtan akAsHah

Friday, March 08, 2019

Classtool NAMA GILIRAN

Lama dah cari apps ni, hari ni baru jumpa..
sejenis yang susah ingat nama student..
Jadi penyelesaiannya.
Buat giliran presentation atau jawab dalam kelas secara online je
yang bestnya tak payah nak sign up. 
Sangat interaktif dan mudah digunakan
Mengenang rancangan "roda impian" ..
"saya putar Halim!"
Kelas hari Jumaat, Community Based Tourism.
jumaat wei, ko rasa mood apa je datang time tu?
MACAM MANA GUNA?
ni ada sikit tutorial untuk diikut

2 comments:

norhidana miswan said...

menarik jgk tuh, takde unsur penipuan

Akashah Kassim said...

Kan norhidana.. Memudahkan keje

st

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.