Skip to main content

Throwback jalan2 Tg Piai

Waktu ini family masih duduk kat pontian..
Jadi iza kuasa dua hujung minggu dah diajak tidur sana dan jalan2 kat tempat research kasha masa master.huhu yg itu tak boleh nak ingat balik.. Seram..
Video ini dihasilkan oleh iza ahmad..gigih dia edit kat viva video apps tu sampai tengah malam.. Ingat lagi.. Kalau tak silap time tu dia kena saman sebab no plate tak lepas jpj..yang itu kesian.tak pasal2..
Kasha jadi tour guide aje.. And sumbangan suara part akhir.haha kenal?😝😝

Lepas tu minggu yg lain, tambah aktiviti berbasikal area tambak , pontian.. Layankan aje.. 
berpeluh gak lah main basikal kat situ.. walaupon malam patutnya sejuk nak lak tepi laut
yg tak boleh blah bila pulang basikla, sebela kedai coffee haha.ice latte satu!!




Comments