segmen BGB Temasek biar gambar bicara - corEtan akAsHah

Saturday, August 30, 2014

segmen BGB Temasek biar gambar bicara




 oleh sebab terdelete comment dari awak, +Ieta Mat Saad yang tanya macam mana nak buat gambar jadi macam ni..ni ha meh saya jawab

kasha install photoscape, pastu guna part anigif tu


kat sini lah nanti kita boleh insert gambar yang kita nak untuk jadikan animation picture camtu.

2 comments:

Cik Imans Syamsi said...

blogwalking sini dan follow blog awak sekali..:)

Akashah Kassim said...

tq .. and will follow u back.. (^_^)/

st

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.