Skip to main content

Promoter tak berdaftar


salam..saje je nak promote album terbaru hafiz hamidon kat my blog ni...
comment sikit la cover die ni..huhu cam berangan pon ade...
papepon semoga sukses tok album ni..huhu kene support ni..moral support..
tak tahu ler ni ke tak album nyer yg btol...layan je la...


skarang ni ngah final exam sampai 15hb 2009...ada lagi 2paper..pastu kene present thesis
tajuk nye tentang Banghuris homestay..keje ulang alik ke library pwtc..cari bahan
dalam pada membaca untuk exam bosan tercipta lah satu sajak..urm tak tau la bole dikategorikan sajak ke apa...tapi kalau buat lirik lagu pon bagus kot...jual kat komposer..agk2 diorg nak ke beli.hhuhuh..just suke2 je ni

" Mungkin aku bukan tercipta untukmu,
apa lagi untuk memilikimu,
tapi jauh disudut hatiku,
ada suatu suara yang menyatakan,
rinduku untukmu,
satu jiwa yang meronta,
rasa sayang buatmu,
namun di suatu tika yang lain,
rindu itu perlu dibuang jauh,
sayang itu harus di lupus,
tapi entah kenapa,
cukup sukar untuk dicerita,
tak seringkas senada suara,
mahupun sepanjang bual bicara,
mungkin juga semua itu hanya mainan minda,
usikan jiwa dan belaian rasa.... "

nukilan serikandi.....

huhuh tu la die...sekali nak gak jadi cam citer SEPI tu..ada sajak2..wah best nyerr
tapi ada ke komposer nak lirik ni?haha..serabut je kot...janji puas
selalu wat sajak just penuh dlm desktop jer..kalini terasa nak upload plak

ok la..sape2 yang mengunjungi blog ni..wish me luck for exam and presentation Thesis
n semoga dapat kerja yang diredhai Allah..ye la nak bantu family...byr hutang...tu yang paling penting..ptptn...

Comments