Skip to main content

HIID 2009



Tetibe je rase nak wat laporan pasal innovation competition kat Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan 10hb yang lalu...asalnya bukan la ikhlas sangat nak masuk competition tu, just terpaksa rela masuk sebab bawah subjek nye projek..lect suruh join n terpilih masa pra-presentation...memang macam2 gak dugaan masa wat bendalah ni..dengan tak dpt join program..huhu byk gak fulus abis masa wat preparation...ha tido pon tak cukup tau..sakit pinggang tak ilang agi...

Actually, for the frequent time, our batch will be as bahan ekperiment because the first batch who attend with this competition. Befor this only culinary, hotel n food service course attend this competition..so tired but gained more experienced in the competition...
masa judgement tu, entah apa yang aku merepek masa time judging tu.. bertubi-tubi gak soalan dr hakim tu..opss lupa lak ni group nyer not individual.. cam bese la ahli group nyer...aku, linda, ana, dayah, n pet... so dorang la yang bersama2 merealisasikan innovation yang dibuat untuk projek kami yang bertajuk "keep tasik chini Alive!!!"..haha masa pilih tajuk pon bole jadi isu..nak yang bombastik...last2 tu la hasilnyer...heheh bole tahan la...

yang bestnye tu, lepas dah setel sume, pegi la main plus word game ngan linda, dayah. bole lak menang...dapat la hadiah game ular
tu...tgah2 main tu..dapat berita yang ranking group kitorang ialah 25 dr 35 group yang bertanding..n just dapat pingat gangsa jer..huhu tak tahu la perasaan masa tu nak nagis ke ketwa ke terharu ker...last 2 dalam on the way balik umah..masing2 tak dapat tahan nak ketawa tak berhenti dalam kereta...nak release tension kot...aduhai entah berbaloi atau tak,...yang pasti lect kata boleh tambha marks tok group nanti...

Comments