Kursus PPK MICE - corEtan akAsHah

Monday, November 11, 2019

Kursus PPK MICE

Kursus Program Peningkatan Kemahiran

Meeting Incentice Convention & Exhibition (MICE) @ PSMZA

Acara wajib, bukti ya dah complete PPK. 
Penerimaan sijil PPK dari Puan Gee Hassan. 
Senyum-senyum juga, mata mana mata 

Nak 'throwback' tugasan kumpulan MICE pada hari terakhir kursus. 
Ini adalah satu perkara 'unsangkarable' yang berjaya terhasil dalam 4 hari.
Bermula dengan site visit, discussion dan jadilah mock-up event gitu.

Salah satu kriteria penilaian peserta dimana tugasannya adalah untuk melakukan 
simulasi penganjuran event dan telah memilih untuk menganjurkan 
"Majlis Pelancaran Produk Madu Kelulut - Bee 🐝 with You" - 
produk inkubator PSMZA 

Layan aje lah ... Sporting je semua melayankan event adhock.
Biasalah sinonim poli pon dengan event ad hock. hahah
apapun 
Syabas kepada semua ahli kumpulan

Setiap orang punya kelebihan masing-masing dan telah dipergunakan sepenuhnya.

Nia Ilyani, Akashah Kassim, Lynn Nadzari, Leen Hassan, Najiha Kamdi, Rina Ilyana Zainal, Amizah Bt Mohamed, Salina Sipellizan, Rahimi Shahimi, Faizul Norudin, Junainah Johari, Helen Lau, Effa Izzati, Asyraf, Kayzie Rahman, Nurul Izzah,

dan tidak lupa kepada penceramah kursus 3 hari

Gee Hassan

2 comments:

norhidana said...

manis apa senyumannya tu walaupun mata tak berapa nampak...

Akashah Kassim said...

Norhidana
Gitew kah kak
Hehe tq tq

st

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.