Aplikasi secret message - corEtan akAsHah

Thursday, November 07, 2019

Aplikasi secret message

Nama appsnya kubool.
Fungsi dia orang bole hantar message kat kita tanpa dedahkan identiti.

Apps ni boleh install dalam hp juga dari playstore rujuk link bawah ni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kubool.app

Tapi kasha pakai web aje. malas pula nak penuh apps banyak dalam hp.

Nak cuba bagi secret message kat Kasha?
Pergi url address dibawah. 👇
https://gdpd.xyz/akashahkassim

Seronok baca mesej dari orang yang kita tak tahu pon. (amboi kat blog jangan buat gitu ya.hehe)
Macam ala-ala terima kad raya pula.

Nanti boleh share response kat status whatsapp secara rawak dan kalau rajin boleh jawab. Nak share ke story fb pon boleh juga.

Begitulah rupa response yang diterima. Response ni kekal 3 hari je. Jadi kita screenshot simpan.
Sebenarnya kasha dah jawab setiap respons dalam status whatsapp dengan klik share respon bagi setiap mesej yg diterima. maka penuhlah status whatsapp dan story FB semalam.
Sesekali main benda ni boleh hiburkan hati.
Terima Kasih kepada Hamidah Haron sebab share benda ni.

"senyum tak sudah. Banyak pujian tinggi melangit ni. Risau pula jatuh tersembam nanti"

Apapun terima kasih atas kesudian kalian yang sporting memberi respons.

Ok jumpa lagi next entry

5 comments:

norhidana said...

kalau akak lak, suka berbual dengan yang kita kenal, walaupun cuma di alam maya... hehehhe

Umi Nazrah said...

oh baru tahu pasal ni. tak sangka ada ja kan apps macam ni, hehe

Akashah Kassim said...

umi nazirah
kan? heheh

kak @norhidana
ya, kalau selalu tak best la. sesekali takpe

Sutera Maya said...

owh baru tau die kekal 3 hari je...hehe..

sama2 kashah... terima kasih juga =)

Akashah Kassim said...

midah @ sutera maya
itulah sebab kasha screenshot je.
so ada la tersimpan lagi.

st

P E N A F I A N

Pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.