Skip to main content

trip untuk sem ni...

untuk semester ni rasenye duit byk dilaburkan tok trip assignment...urm takpe la untuk blaja kan..so rasenyer nak mengabadikan memori ciptaan ku sendiri...di beberapa tempat yang pegi tok sem ni...

aritu gi genting..haha tibe gak tempat yang org kata best sgt tu...kalo nak tahu my comment about that place?its suitable for capturing picture..huhu..if gi sana sensorng or berdua je tak seronok..tapi gi ramai2 best la jugak... yg penting budget dpt kurnag 2days 1night just pay rm50..but not included with tambang bas n makan2.. tp fikir2 semula duit ptptn ni dah sumbangkan kat owner genting tu kan...



pastu pegi lak tasik chini..ha yg ni budget kene kuar lebih sikit...termenung jgk pas balik tu..tp assignment punyer pasal, terima je la..at that time was my first time drive chevrolete(haha btol ke eje ni?), rase bangga lak kalo tu kete sendiri...
and time perjalanan balik singgah FELDA Lakum..jenguk family angkat kat situ...



sepatotnye kene pegi kelantan, tp cancel sebab ada perubahan pada code kursus..haha..nasib baik jimat sikit duit..tp kene pergi organisasi lak banyak.. wat masa ni..duit pon da kering,,pasni tak tahu la nak cekau budget mana..da la x rajin pegi part time..hehehe..o baru ingat tok independent study kene pergi homestay banghuris...duit lagi.....erm wat masa ni tu je la...

Comments

  1. salam sobat
    ada AWARD sederhana untuk mba,,mohon diterima ya,,di blog NURANURANIKU,sahabat lama di ALJUBAIL.S.A,trims.

    ReplyDelete

Post a Comment

:) tinggalkan komen yang molek2.. Eleh takkan baca aje.. Nampak benor stalker..